Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Sidste anmeldelser

Af H. A. (Hvidovre, Danmark) d. 11 Jul 2018 :

(4/5) 
Produkt vurderet : Kyskhedsbælte CB-6000 Small Jeg fulgte vejledningen og...

Af J. F. d. 02 Dec 2017 :

(4/5) 
Produkt vurderet : Bon4 - Rustfrit stål kyskhedsbælte - Large Der var lidt problemer med...

Af U. S. (Roskilde, Danmark) d. 02 Dec 2017 :

(5/5) 
Produkt vurderet : Behind bars kyskhedsbur God service og hurtig...
Blog

Blog kategorier

Nyeste opslag

Dit privatliv hos Kink-Shop - Privatlivserklæring

Privatliv

Denne privatlivserklæring (“Privatlivserklæringen”) beskriver hvilke personoplysninger, Kink-Shop indhenter fra dig som kunde eller bruger af vores, hvordan vi behandler sådanne personoplysninger, dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger og de tredjeparter, vi kan dele dine personoplysninger med.

 

Vi mener, at det er vigtigt, at vores serviceydelser er pålidelige og transparente. Vi behandler dine personoplysninger med integritet og omhu og sikrer, at vi efterlever gældende love og forordninger. 

 

 

1.      Dataansvarlig

Dette er den Privatlivserklæring, der gælder for BSR-Shop (CVR nr. 35094571), BSR Shop er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger for varemærkerne “Kink-Shop.net”, via de relevante websites og når du kontakter os.

 

 

2.      Hvordan Kink-Shop behandler dine personoplysninger

Dette afsnit indeholder oplysninger om de forskellige formål, til hvilke Kink-Shop behandler dine personoplysninger, hvilke personoplysninger, der behandles, det juridiske grundlag for Kink-Shops behandling af personoplysninger, og hvor længe personoplysningerne opbevares.

 

 

2.1 Konto på vores website Som Kink-Shop kunde får du adgang til din kundeportal på Kink-Shops website. Denne konto består af dit brugernavn (e-mail adresse) og personligt valgt kodeord. Med din konto kan du se oplysninger blandt andet men ikke udelukkende om dine kontaktoplysninger, kontooplysninger, kommunikation til og fra Kink-Shop, historiske ordre, ordre status m.v.

Det er ikke et krav at oprette en kunde konto for at foretage et køb hos Kink-Shop men et aktivt tilvalg som skal foretages.

 

 

2.2 Håndtering af dine anmodninger eller køb

Når du fremsætter en anmodning eller foretager et køb, behandler vi de oplysninger, du har indtastet eller på anden måde afgivet, f.eks. dit navn, din adresse, betalingsoplysninger og e-mailadresse. Ved at fremsætte en anmodning eller foretage et køb inkluderes du automatisk i vores adressedatabase. Vi bruger dine oplysninger til at kommunikere status for din bestilling og betaling og sende nøvendige servicemeddelelser. Vi bruger også oplysninger i anmodninger til at foretage analyser og køre rapporter på overordnet niveau med henblik på vores strategiske og driftsmæssige ledelse. Hvis du ikke ønsker at afgive din e-mailadresse, når du fremsætter en anmodning eller foretager et køb, bedes du bestille pr. telefon via vores kundeservice.

 

Da Kink-Shop behandler dine ovennævnte personoplysninger for at udføre din anmodning eller et køb, er disse oplysninger nødvendige for opfyldelse af aftalen mellem dig og Kink-Shop. I overensstemmelse med lovbestemte opbevaringsperioder opbevarer vi generelt de personoplysninger, vi behandler i forbindelse med dit seneste køb, i tre (3) år. Betalingsdata kan imidlertid blive opbevaret i en yderligere periode på to (2) år af bogføringshensyn. 

 

 

2.3 Afsendelse af nyhedsbrev

Hvis du registrerer dig som modtager af (dvs. giver Kink-Shop dit udtrykkelige, forudgående samtykke til modtagelse af) nyhedsbrevet via Kink-Shops website, bruger vi den e-mailadresse, du har opgivet, til at sende dig dette nyhedsbrev. Du optages så automatisk i vores nyhedsbrevsdatabase. Vi vil gerne holde dig orienteret på denne måde om interessante tilbud vedrørende vores produkter og serviceydelser.   

 

Ud over ovenstående kan Kink-Shop også sende dig oplysninger, nyheder og tilbud om lignende produkter og serviceydelser fra Kink-Shop, hvis du allerede er Kink-Shop-kunde eller

-forretningspartner. Kink-Shop kan sende dig sådanne oplysninger, nyheder og tilbud uden forudgående samtykke fra dig.

 

Afsendelse af nyhedsbrevet sker enten for at opfylde dit abonnement, dvs. det er nødvendigt for at opfylde aftalen mellem dig og Kink-Shop, eller fordi det er i Kink-Shops legitime interesse at kunne informere dig om vores serviceydelser. Med mindre din e-mailadresse også er indhentet eller anvendes til et eller flere af de andre formål, der er specificeret i denne Privatlivserklæring, sletter vi din e-mailadresse, så snart du afmelder dit abonnement på nyhedsbrevet. Hvis vi beholder din e-mailadresse til brug for andre formål, vil vi naturligvis sikre, at du ikke længere modtager nyhedsbrevet. 

 

Du kan altid afmelde dit abonnement på nyhedsbrevet, anføre, at du ikke ønsker at modtage noget post fra os (se mere herunder). Du kan også fremsætte indvendinger mod brugen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring (se afsnittet herunder ’Kontakt Kink-Shop’ for at få flere oplysninger om, hvordan du kan gøre dette). 

 

Afmelding

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller direkte e-mails, kan du afmelde dette via linket i nyhedsbrevet og e-mails eller via Kink-Shops website. Hvis du slet ikke ønsker at modtage post, kan du sende en skriftlig anmodning pr. e-mail til info@kink-shop.net

 

 

2.4 Besvarelse af dine spørgsmål eller reklamationer og service-e-mails

Hvis du har spørgsmål om din bestilling, anmodning eller andre kommentarer eller reklamationer, bedes du sende dem til os pr. e-mail eller kontakte vores kundeservice telefonisk. I så fald anvender vi dine personoplysninger til at behandle dine spørgsmål, til at kunne kontakte dig igen og til at udføre andre handlinger, der er nødvendige i forbindelse med din reklamation eller anmodning. Vi fører regnskab med det antal gange, vi har haft kontakt med dig, via hvilken kanal, årsagen til kontakten og det relevante indhold af det, der er diskuteret, eller de e-mails, der er udvekslet. Hvis du endnu ikke er optaget i vores adressedatabase, kan kundeservice med dit samtykke registrere din anmodning og dine kontaktoplysninger, så det bedre kan betjene dig og behandle eventuelle fremtidige bestillinger mere effektivt. Hvis du ikke har færdiggjort et køb online, vil vi måske kontakte dig for at minde dig om den ufuldstændige bestilling, for at spørge om der er noget, der er gået galt, eller for at gøre dig opmærksom på andre produkter, som du måske vil finde interessante i stedet.  

 

Ovennævnte oplysninger er nødvendige for at opfylde kontrakten med dig eller er i Kink-Shops legitime interesse for at yde dig en endnu bedre service.   

 

Dine oplysninger opbevares af Kink-Shop i 3 år efter dit sidste besøg på Kink-Shops hjemmeside. 

 

 

2.5 Oplysninger, der er indhentet i forbindelse med dit besøg og din brug af Kink-Shops website 

Når du besøger vores website, registreres nogle af dine oplysninger automatisk på vores server, f.eks. hvilke websider, du besøger, din IP-adresse (et unikt nummer, der automatisk tildeles din computer af din Internetudbyder, når du går på Internettet), dit computersystems navn og navnet på din Internetbrowser. Vi sporer også din anvendelse af nyhedsbrevet, f.eks. hvilke sider, du ser på, og hvilke dele, du læser, så vi kan tilpasse nyhedsbrevets indhold bedre til dine interesser. 

 

Oplysningerne om din klik- og søgeadfærd, anmodninger og bestilling gør det muligt for os at skabe segmenter og klassificere dig i et af disse segmenter. Segmenter er grupper af websitebesøgende eller kunder på samlet niveau, der har en række fælles karakteristika, f.eks. aldersgruppe, køn eller region. Kink-Shop anvender disse segmenter til at tilpasse sit website og f.eks. til at gøre dets layout mere bekvemt for dig, ændre rækkefølgen for søgeresultater, visse tilbuds synlighed og designet på specifikke sider. Segmenterne anvendes også til at vise annoncer, som efter vires opfattelse er relevante for dig, på vores website, på tredjeparts websites og for kampagner på vores website eller i vores app.

 

Vi opbevarer vigtige personoplysninger i forbindelse med websitets funktion, f.eks. dine favoritter, login-status, feedback osv., i maksimalt 3 år fra sidste gang, du besøgte vores website eller brugte din konto. Vi opbevarer data om din klik- og søgeadfærd og andre oplysninger, der er registreret i forbindelse med dit besøg på websitet, i 38 måneder.

 

Se også afsnit 4 vedrørende vores brug af ”Cookies”.

 

 

2.6 Markedsføring

Kink-Shop kan behandle dine personoplysninger med henblik på markedsføring, f.eks. for at sende nyhedsbreve i henhold til afsnit 2.3 i denne Privatlivserklæring. 

 

Kink-Shop kan kombinere oplysninger om dine køb, din søgeadfærd, dine indstillinger på vores website, dine favoritter og vores kommunikation med dig. Alle disse oplysninger sætter Kink-Shop i stand til at gennemføre forskellige former for markedsføring, herunder via e-mail (nyhedsbrev), udbedt og uopfordret post og bannere og annoncer på websites samt til at gøre de afsendte eller viste oplysninger så relevante og interessante som muligt for dig. Vi måler effektiviteten af alle vores kampagner. 

 

Kink-Shop kan på forhånd indhente dit samtykke til behandling af dine personoplysninger til markedsføringsformål, f.eks. i tilfælde hvor Kink-Shop ønsker at sende dig oplysninger, nyheder og tilbud, der ikke vedrører din aktuelle kunde- eller forretningsrelation med Kink-Shop. 

 

Hvis Kink-Shop agter at sende dig nyheder og/eller tilbud fra tredjeparter eller at overføre dine personoplysninger til tredjeparter, f.eks. Kink-Shops forretningspartnere og/eller underleverandører, til markedsføringsformål, vil Kink-Shop på forhånd indhente dit samtykke hertil og informere dig om, hvad dine personoplysninger vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse.

 

Anvendelsen af dine personoplysninger i denne henseende er nødvendig for Kink-Shop i relation til selskabets legitime interesse i at informere besøgende og kunder på websitet om nye produkter og serviceydelser og for at kunne tiltrække flere kunder, øge antallet af bestillinger og finansiere websitet.  

 

Kink-Shop kan anvende ikke-personlige oplysninger som f.eks. demografiske oplysninger til at analysere og udvikle vores markedsføringsstrategi og forbedre Kink-Shops serviceydelser yderligere.

 

 

2.7 Vedligeholdelse og optimering af websitet

Dine personoplysninger kan anvendes til at analysere anvendelsen af og vedligeholde vores website og dertil hørende teknologier, til at løse eventuelle fejl, til at forbedre tilgængeligheden og beskytte mod bedrageri (f.eks. hvor der gøres flere forsøg på at foretage en bestilling, eller når der foretages en bestilling, der strider imod vores generelle vilkår og betingelser).

 

 

2.8 Del din købsoplevelse online

Efter at gennemført en bestilling, kan du lægge en anmeldelse op på vores website. Denne anmeldelse kan ses af alle besøgende på websitet. Du bliver bedt om helst at opgive dit fulde navn, men kun dine initialer og by vil blive vist i anmeldelsen, da disse oplysninger i høj grad vil øge anmeldelsens troværdighed. Vi anbefaler, at du er omhyggelig med ikke at medtage yderligere personoplysninger i anmeldelsen. En anmeldelse lægges op på basis af dit samtykke. Hvis du ønsker at være anonym, kan du ikke efterlade en anmeldelse. Anmeldelser forbliver synlige i en periode på 3 år. Kink-Shop forbeholder sig også ret efter eget valg at afvise anmeldelser uden at opgive nogen grund. Du kan også til enhver tid bede os om at fjerne din anmeldelse ved at sende en e-mail til info@kink-shop.net

 

 

3.      Sociale medier

Du kan vælge at dele oplysninger fra vores website via sociale medier som Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google og YouTube. Det betyder, at de delte oplysninger, med dit navn og dine interesser, kan blive synlige for dem, der besøger dine personlige sider. Kink-Shop anbefaler, at du omhyggeligt læser privatlivserklæringerne for de relevante sociale medier, da disse erklæringer gælder for disse parters behandling af dine personoplysninger. 

 

Kink-Shop er ikke Dataansvarlig eller på anden måde ansvarlig for behandlingen af oplysninger og personoplysninger, som du vælger at dele på andre websites og sociale medier, der ikke har relation til Kink-Shop.

 

 

4.      Cookies

De personoplysninger, der henvises til i denne Privatlivserklæring, kan indhentes ved hjælp af ”cookies”. Cookies er små tekstfiler, som dit udstyr eller din browser gemmer, når du besøger vores website. Kink-Shop anvender også teknikker, der svarer til cookies, f.eks. tracking pixels, Java scripts, tabs og web beacons. Hvis du besøger vores website igen, genkendes dit udstyr og din browser. Dette er nødvendigt, bl.a. for at huske dine favoritter, genne dine kontooplysninger, så du ikke behøver at indtaste disse oplysninger igen, men også for at kunne måle og analysere din brug af vores website. Vi og tredjeparter anvender desuden cookies for at vise dine skræddersyede annoncer. 

 

Vi anvender cookies:

 

·         til statistik, dvs. måling af trafikken på Kink-Shop, herunder antal besøg på Kink-Shop, hvilke domæner, de besøgende kommer fra, hvilke sider, de ser på hos Kink-Shop, og hvilket generelt geografisk område, brugeren befinder sig i. 

·         til at forbedre funktionaliteten: forbedre funktionaliteten og optimere din oplevelse af Kink-Shop og hjælpe dig med at huske dit brugernavn og din adgangskode, så du ikke behøver at logge ind igen, når du kommer tilbage til Kink-Shop. 

·         til at integrere med sociale medier, dvs.: gøre det muligt for dig at integrere med sociale medier som f.eks. Facebook.  

·         til kvalitetssikring: til at sikre kvaliteten af anmeldelser og forhindre bedrageri og uregelmæssigheder i forbindelse med skrivning af anmeldelser og anvendelse af Kink-Shop. 

·         til målrettet markedsføring, f.eks. visning af specifik markedsføring hos Kink-Shop, som vi tror, du vil finde interessant.  

 

Kink-Shop kan give tredjeparts leverandører adgang til at se indholdet af de cookies, der sættes af Kink-Shop. Disse oplysninger anvendes udelukkende på vegne af Kink-Shop og må ikke anvendes til den pågældende tredjeparts egne formål.

 

Kink-Shops website kan også indeholde cookies fra tredjeparter som Google Analytics og Facebook.

 

Data, der indhentes via Google Analytics, vil som hovedregel blive opbevaret i en periode på 38 måneder i henhold til Google Analytics’ automatiske sletningsproces.

 

De fleste browsere giver dig mulighed for at slette cookies fra din harddisk, blokere alle cookies eller modtage en advarsel, før en cookie gemmes. Du skal være klar over, at i sådanne tilfælde kan du ikke anvende serviceydelser og funktioner, idet de kræver cookies for at huske de valg, du foretager. Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, idet de vil hjælpe os til at forbedre Kink-Shop.   

 

Du har altid mulighed for at slette cookies, der er gemt på din computer.

 

Ved at anvende Kink-Shops website giver du samtykke til vores brug af cookies som beskrevet. Hvis du ikke længere ønsker at give dit samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. 

 

Når du har accepteret anbringelsen af cookies, der bl.a. anvendes til markedsføringsformål, f.eks. til at vise specialtilpassede annoncer, kan du trække dit samtykke tilbage via din browser (få flere oplysninger i vores Cookiepolitik og afsnit 4 herunder om cookies). Når cookies er anbragt, kan du slette dem. Husk, at nogle af websitets funktioner så ikke længere virker korrekt. 

 

Du kan læse mere om Kink-Shops brug af cookies, herunder hvilke cookies, der anbringes, formålet med disse cookies og opbevaringsperioden, i vores Cookiepolitik på vores hjemmeside.

 

 

5.      Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine data så længe, som det er nødvendigt til ovennævnte formål, eller for at efterleve lovbestemt opbevaring og andre forpligtelser. Denne Privatlivserklæring opstiller de forskellige opbevaringsperioder, der anvendes af Kink-Shop. Efter afslutningen af en opbevaringsperiode til et specifikt formål sletter eller anonymiserer vi dine personoplysninger vedrørende det pågældende formål.

 

Bemærk, at sletning af dine personoplysninger, der er indhentet til et specifikt formål, ikke nødvendigvis betyder, at vi sletter alle de personoplysninger, vi har indhentet om dig. Vi kan stadig have en legitim interesse i og lovlig grund til at behandle en del af dine personoplysninger, herunder men ikke udelukkende opbevaring af hensyn til bogføringskrav eller lignende forpligtelser. Vi fortsætter også med at behandle dine personoplysninger, hvis du har givet dit samtykke til en sådan behandling. 

 

 

6.      Tredjeparter

Vi deler kun dine personoplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt:

 

-          for at foretage betaling for din bestilling og andre omkostninger. Kink-Shop anvender QuickPay, Paypal og Nets som udbydere af betalingsservices. Vi anbefaler, at du omhyggeligt læser denne udbyders privatlivserklæring, da denne er ansvarlig for behandling af dine data i forbindelse med betalingen,

-          for at involvere tredjeparter som Google, analysere oplysninger om din brug af Kink-Shops website og for at personliggøre website og kommunikation (se også afsnit 4 i denne Privatlivserklæring vedrørende cookies),

-          for at involvere tredjeparter i visning af relevante tilbud og annoncer. Disse parter omfatter men er ikke begrænset til Facebook og Google.

 

De fleste af disse tredjeparter er databehandlere og bruger kun dine personoplysninger til gavn for Kink-Shop. Disse parter befinder sig hovedsagelig i Danmark eller i EU. En række it-udbydere er baseret uden for EU eller har adgang til personoplysninger fra områder uden for EU. Disse omfatter men er ikke begrænset til: Google, Facebook. Kink-Shop leverer kun personoplysninger til parter, der garanterer, at de har truffet de nødvendige foranstaltninger til at beskytte oplysningerne tilstrækkeligt. En databehandlingsaftale, der indgås med databehandlere, regulerer dine personoplysningers fortrolighed og sikkerhed fra sådanne tredjeparters side, bl.a. for så vidt som parter fra eller med adgang fra områder uden for EU er involveret, og det pågældende land ikke yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, sker overførsel af personoplysninger fra Kink-Shops side med forbehold for indgåelse af en aftale i henhold til modelklausuler opstillet af EU Kommissionen, eller Kink-Shop skal på anden måde sikre, at der anvendes hensigtsmæssige foranstaltninger. 

 

Der kan også være situationer, hvor Kink-Shop overfører personoplysninger til en tredjepart eller på anden måde tillader en tredjepart at få adgang til sådanne personoplysninger, men hvor en sådan tredjepart ikke anses for databehandler for Kink-Shop (f.eks. Post Nord, GLS og lignende hvor databehandling ikke er hovedydelsen). Ved brug af sådanne serviceudbydere vil Kink-Shop gøre alt, hvad der med rimelighed kan gøres, for at sikre, at sådanne serviceudbydere behandler alle personoplysninger, som de måtte få adgang til, fortroligt og sikkert. 

Kink-Shop kan overføre personoplysninger eller give adgang til personoplysninger, hvis Kink-Shop anmodes herom af en kompetent offentlig myndighed, en retskendelse eller tilsvarende juridisk forpligtelse. I så fald er Kink-Shop ikke dataansvarlig eller ansvarlig for den offentlige myndigheds behandling af de personlige oplysninger, og Kink-Shop påtager sig ingen hæftelse i forbindelse med Kink-Shops efterlevelse af en anmodning fra en kompetent offentlig myndighed. 

 

 

7.      Sikkerhed

Det er meget vigtigt for Kink-Shop at opbevare dine personoplysninger sikkert. Kink-Shop har derfor truffet hensigtsmæssige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller anden uønsket adgang. Dette fremgår af den hængelås, der vises nederst (eller øverst) i din browser, når du foretager et køb. Kink-Shops ansatte eller tredjeparter, som Kink-Shop anvender, vil tilsvarende kun få adgang de personoplysninger, der er nødvendige for udførelsen af deres forpligtelser.

 

Vi kører regelmæssigt automatiske sikkerhedsscanninger på vores website og app, og vi beskytter vores systemer mod malware, virus, cryptoware og hackingsoftware.    

 

 

8.      Dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger (for ”registrerede”, dvs. kunder og brugere) 

Registrerede har visse rettigheder i henhold til den Generelle Databeskyttelsesforordning (”GDPR”). 

 

For eksempel har du ret til at se og ændre eller lade en tredjepart ændre dine oplysninger, som de er registreret hos Kink-Shop, hvis sådanne oplysninger er ukorrekte eller ufuldstændige. Du bør også ændre dine oplysninger, der er gemt på din konto, hvis de ændres i mellemtiden. Under visse omstændigheder har du også ret til at få dine personoplysninger slettet eller få begrænset Kink-Shops behandling af dem, og til at bede Kink-Shop give dine personoplysninger enten til dig eller til en tredjepart. Hvis du allerede har bestilt hos Kink-Shop, kan du se dine oplysninger ved at følge det link, du modtog sammen med din bestillingsbekræftelse. Hvis du ønsker at ændre dine personoplysninger, bedes du kontakte vore kundeservice pr. e-mail eller telefon. Om nødvendigt kan Kink-Shop sende dig et skriftligt eksemplar af dine oplysninger.

 

Kort fortalt omfatter dine rettigheder følgende:

 

·         Ret til adgang (ret til at blive informeret om, hvorvidt den registreredes Personoplysninger behandles, og i så fald ret til adgang til Personoplysningerne (et eksemplar af Personoplysningerne skal udleveres) 

·         Ret til transport af Personoplysningerne (ret til at modtage Personoplysninger om sig selv, som den registrerede har givet selskabet. Disse oplysninger skal gives i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format) 

·         Ret til korrektion (ret til rettelse af ukorrekte Personoplysninger fra den dataansvarliges side uden unødig forsinkelse)

·         Ret til sletning/ret til at blive ’glemt’, (med visse begrænsninger ret til at anmode om sletning af Personoplysninger uden unødig forsinkelse. I så fald skal vi slette Personoplysninger uden unødig forsinkelse)

·         Ret til at gøre indsigelse (ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, nemlig hvis behandlingen af dine personoplysninger omfatter profildannelse, eller hvis behandlingen er baseret på vurderingen af vores interesse i at behandle dine personoplysninger)

·         Ret til begrænsning af behandlingen (ret til at opnå en begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, hvis du bestrider personoplysningernes nøjagtighed, eller hvis en anmodning om sletning ikke kan imødekommes, f.eks. på grund af Kink-Shops behov for at bevare personoplysningerne med henblik på etablering, udøvelse af eller forsvar mod juridiske krav). 

 

Bemærk, at de registreredes rettigheder kun opfyldes individuelt af Kink-Shop i forbindelse med de tilfælde, hvor Kink-Shop anses for dataansvarlig. I situationer, hvor Kink-Shop anses for databehandler, skal de registreredes rettigheder opfyldes af den dataansvarlige.

 

 

9.      Sådan kontaktes Kink-Shop

For at udøve dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger bedes du kontakte Kink-Shops Privacy Officer pr. e-mail til info@kink-shop.net

 

Bemærk, at for at sikre, at vi ikke sender dine personoplysninger til uautoriserede personer eller andre, vil du måske blive bedt om at bekræfte din identitet, f.eks. ved en kopi af dit pas, validering via NemID eller en tilsvarende, sikker bekræftelsesmetode. 

 

Du kan også kontakte os uforpligtende om andre spørgsmål om vores brug af dine personoplysninger, denne Privatlivserklæring eller andre anliggender vedrørende vores serviceydelser eller website. Dit spørgsmål eller din kommentar vil blive behandlet kompetent, fortroligt og så hurtigt som muligt.

 

Hvis du ønsker at klage over Kink-Shops behandling af dine personoplysninger, kan du også altid kontakte Datatilsynet. 

 

Kontaktoplysningerne for Datatilsynet er:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 Købehavn K

T: 3319 3200

F: 3319 3218

E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

 

Kink-Shop kan fra tid til anden opdatere denne Privatlivserklæring. Den nyeste udgave af Privatlivserklæringen er altid tilgængelig på Kink-Shops website. Hvis vi har din e-mailadresse, kan vi eventuelt informere dig pr. e-mail i tilfælde af væsentlige ændringer. 

 

Hvidovre, den 23. maj 2018